EmmaWang - Om Meg

Jepp, nå har jeg da hatt bloggen siden desember, så det burde vel komme et innlegg om selve meg?

♥ Jeg er ei jente som er 15, snart 16 år og bor i sommerbyen Kristiansand. Jeg er utrolig glad i å tegne, male, fotografere og redigere bilder, men dette kommer jeg litt mer inn på senere. Jeg går i 10-ende klasse, og skal snart begynne på videregående. Får sommerfugler i magen hver gang jeg hører det. Jeg har da søkt på to skoler som har Medier og Kommunikasjon. En i byen og en i Vennesla. Det kjipe er at vi får ikke vite det før i sommerferien. Det er en liten stund siden jeg målte meg, men tror jeg fremdeles er 1.69cm. Jeg håper at jeg bare beholder den høyden, fordi jeg vil ikke være noe høyere enn det jeg er nå. 

På fritiden går jeg på noe som heter Kulturskolen. Der kan du tegne, male, lage kjeramikk osv. Dette har jeg holdt på med siden jeg gikk i 6 klasse, så 4 og et halvt år. 


Også på fritiden liker jeg å fotografere. Jeg fikk speilreflekskameraet mitt for et år siden, og det har jeg brukt kjempemasse! Jeg bruker kameraet Canon Eos 550D 18mm-135mm. Fotografering er noe jeg holder på med 24/7 og noe jeg vil fortsette framover.
♥ Etterhvert når jeg har tatt bilder, så elsker jeg å redigere dem! Ikke overredigering, men litt sånn at det blir kule bilder.


♥ Jeg har blitt veldig glad i å lage mat i det siste. Spesielt når jeg lager meg noe sunt og godt, og kan nyte det etterpå!


♥ MEN! En av mine største hobbyer er fotoshooter. Det er vel det denne bloggen går mest ut på. Det er vel mest vennene mine jeg har fotoshoot med.


 Da tror jeg at jeg har fått med det meste. Hvis ikke er det bare å spørre! :)


4 kommentarer

Sunniva Larsen

10.05.2012 kl.19:41

Du er flink til å ta bilder! :)

Ida Mari :-)

10.05.2012 kl.20:03

så fine Bilder!

Julie Engebakken

10.05.2012 kl.21:18

Kjempe herlige bilder :D

Jeanett

13.05.2012 kl.16:16

Utrolig fine bilder, og du er kjempe flink til å fotografere <3

Skriv en ny kommentar

Emma Wang

Emma Wang

16, Kristiansand

Hei! Jeg er ei 16 år gammel jente fra Kristiansand. Jeg er veldig glad i å ta bilder og redigere, så det er stort sett det denne bloggen går ut på!

Kategorier

Arkiv

hits